Τελευταία ενημέρωση: 07 Αύγουστου 2018

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

Οι παραγγελίες που υποβάλετε ηλεκτρονικά υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως και μπορεί να μην ακυρωθούν και ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να λάβεις τα εμπορεύματα για να τα επιστρέψεις.

 

Επιστροφή

Μόλις παραλάβεις ένα ή κάποια είδοι εμπορευμάτων, μπορείς να τα επιστρέψεις εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Για να δικαιούσαι επιστροφή, τα εμπορεύματά σου πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και υπό την ίδια κατάσταση που τα παραδώσαμε και πρέπει να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία.

 

Αποστολή

Για να ξεκινήσεις μια επιστροφή, στείλε μας email στο [email protected] ή κάλεσέ μας στο 2465 0 41679. Απαιτούμε μια απόδειξη ή μια απόδειξη αγοράς να συνοδεύει την επιστροφή σου.

 

Όλα τα επιστραφέντα εμπορεύματα πρέπει να σταλούν σε μας στο Βίτσι19, Γαλατινή - Κοζάνης, 50300.

 

Είσαι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των εξόδων αποστολής για το επιστρεφόμενο στοιχείο σου. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβεις επιστροφή χρημάτων, το κόστος οποιασδήποτε επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

 

Επιστροφές και Ανταλλαγές

Αφού λάβουμε την έγκυρη επιστροφή σου, θα σου στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σε ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το στοιχείο που επιστράφηκε και θα σε ειδοποιήσουμε για την αποδοχή ή την απόρριψη της επιστροφής σου.

Αν η επιστροφή σου γίνει δεκτή από εμάς, θα παράσχουμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ένα από τα ακόλουθα: ανταλλαγή εμπορευμάτων για το αντικείμενο που επιστράφηκε, μη μεταβιβάσιμη πίστωση εμπορευμάτων, πίστωση στον αρχικό τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του στοιχείου, μια επιταγή ή ένα άλλο τρόπο που καθορίζουμε όταν είναι κατάλληλος υπό τις περιστάσεις.

 

Πολιτική επιστροφών

www.000webhost.com