Τελευταία ενημέρωση: 07 Αύγουστου 2018

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

Οι παραγγελίες που υποβάλετε ηλεκτρονικά υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως και μπορεί να μην ακυρωθούν και ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να λάβετε τα εμπορεύματα για να τα επιστρέψετε.

 

Επιστροφή

Μόλις παραλάβετε ένα ή κάποια είδοι εμπορευμάτων, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Για να δικαιούστε επιστροφή, τα εμπορεύματά σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και υπό την ίδια κατάσταση που τα παραδώσαμε και πρέπει να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία.

 

Αποστολή

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2465 0 41679. Απαιτούμε μια απόδειξη ή μια απόδειξη αγοράς να συνοδεύει την επιστροφή σας.

 

Όλα τα επιστραφέντα εμπορεύματα πρέπει να σταλούν σε μας στο Βίτσι19, Γαλατινή - Κοζάνης, 50300.

 

Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή όλων των εξόδων αποστολής για το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος οποιασδήποτε επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

 

Επιστροφές και Ανταλλαγές

Αφού λάβουμε την έγκυρη επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το στοιχείο που επιστράφηκε και θα σας ειδοποιήσουμε για την αποδοχή ή την απόρριψη της επιστροφής σας.

Αν η επιστροφή σας γίνει δεκτή από εμάς, θα παράσχουμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ένα από τα ακόλουθα: ανταλλαγή εμπορευμάτων για το αντικείμενο που επιστράφηκε, μη μεταβιβάσιμη πίστωση εμπορευμάτων, πίστωση στον αρχικό τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του στοιχείου, μια επιταγή ή άλλο τρόπο που καθορίζουμε όταν είναι κατάλληλος υπό τις περιστάσεις.

 

Πολιτική επιστροφών

www.000webhost.com